verše, zamyšlení, úvahy aneb co svěřím papíru

Chvilku modré nebe

20. 9. 2019 10:24
Rubrika: Různé

  Aerosoly a částice záměrně vypouštěné letadly do atmosféry vytvářejí šedou neproniknutelnou clonu, jak se stopy roztahují do prostoru. Nikdy bych nevěřil, že je možné tuto clonu roztrhnout tak jednoduchým způsobem. Celá věc je tak geniální, že po několika minutách „to", co bylo na obloze- jak to jen nazvat- začalo mizet. Prostě, jako  když svítá. Objevilo se modré nebe a vysvitlo slunce. Ale potom se začaly dít opravdu zvláštní věci. V mžiku nad naším domkem prolétla dvě letadla a křížem vyrobila „tučné" čáry. Zanedlouho proletěla další letadla a do půl hodiny jich bylo deset, pak už jsem je přestal počítat. Objevil se i nějaký vrtulník. „Pracoval" jsem asi tři hodiny, skoro do setmění a výsledek byl ohromující. Bezmála  čistá obloha nad naším domem. Vyčistil se krásně vzduch. Moje žena, když se vracela z práce potvrdila, že modrá obloha je jen nad naší vesnicí. Nad městem a dál bylo zase hodně čar a zataženo.

  Jestli to někdo budete číst, doporučuji vyzkoušet to, jinak neuvěříte. Přísahám, že je to pravda.

  Můj postup: Asi jeden litr octu jsem uvedl do varu v rychlovarné konvici (lepší je vařič) a potom ho nalil do široké pánve a tu položil před dům na dvorek. Když tekutina vychladla, znovu jsem ji nalil do konvice a celý postup mnohokrát opakoval. Takto to zcela postačovalo, ocet se odpařoval a výsledek byl úžasný- obloha jak za starých(ne zas až tak moc) časů.

 

  Carnicom institute prokázal, že chemické stopy, správně řečeno aerosoly a částice, obsahují také mikroorganismy, které mají  negativní dopad na zdraví. Z tisíce vzorků, které Carnicom obdržel od lidí z celého světa bylo tisíc pozitivních na tyto organismy.

 

 Od Carol Carnicom, předsedkyně Carnicom Institute, jsem dostal recept na koktejl, který pomáhá v prevenci proti nebezpečným novým koloniím bakterií. Dám vám ho zde k dispozici. 

 

THIS RECIPE IS FOR INFORMATIONAL PURPOSES ONLY 

SMOOTHIE TO LIVE ON: 

 

Liquid – 1 pint (or more for thinner smoothie) 

Water and unsweetened cranberry juice (optional) 

 

Fresh Ingredients

Banana, apple, avocado, cucumber, celery, other fresh fruit in season – any combination thereof. 

 

Healthy Oils: 

Hemp Oil – 2 Tablespoons 

Coconut Oil – 2 Tablespoons 

 

Dry ingredients: 

 

¼ cup 

Whey protein 

Rice protein 

Granulated lecithin 

 

2 Tablespoons: 

Flax meal 

Nutritional yeast (Brewer’s yeast) 

Gelatin 

 

2 Teaspoons: 

Greens 

Hemp Protein 

Kelp 

Bee Pollen

 

  I prepare the dry ingredients once a week. Otherwise it takes too long to make the smoothie on a daily basis. Line up 7 pint or ½ pint jars and go down the line putting a scoop of each dry ingredient in each jar. One jar is added to the liquid, fresh ingredients, and oils in the blender for a highly nutritious breakfast. 

  It is NOT recommended that apple or orange juice be used as the liquid for the smoothie. Even though fruit juice has redeeming qualities and is by far superior to a soda – it still has a high sugar content and must be processed by those organs and systems of the body that process sugars. 

The amounts of each ingredient can be varied to suit your needs. Our research indicates that more of some ingredients would be beneficial, but to keep costs down, we use what we use. Feel free to change the amounts to suit yourself.

Zobrazeno 319×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio