verše, zamyšlení, úvahy aneb co svěřím papíru

Planet X/Nibiru v naší blízkosti?

17. 3. 2019 17:20
Rubrika: Varování

 

Slova Ježíše Krista k vizionářce Julii Whedbee:

 

Mé dítě, znovu jsem ukázal tuto vizi, takže budeš varovat mé lidi. Destroyer, toto planetární těleso, o kterém jsem mluvil, se blíží. Je ve vaší sluneční soustavě a velmi blízko vašeho slunce. Vlády světa si již delší dobu dobře uvědomují jeho existenci a přiblížení, ale vždy je jejich plán oklamat lidi a nechat je nepřipravené. Toto není jeho první přiblížení se k Zemi, protože když čtete Mé Slovo, uvidíte, že toto planetární těleso prošlo mnohokrát v biblických dějinách. Odhalil jsem některé události jeho příchodu v Mém Slově, v souladu s účinky, které budou použity jako soudy na zemi a způsobí, že lidé vyrvou svá srdce a dají mi život.

Očekávejte a připravte se na četná velká zemětřesení, povodně a přílivové vlny, štěpení a praskání země na mnoha místech a těžké a chaotické počasí. Oheň padne z nebe. Jak jsem kontinuálně varoval, nic není tak, jak se zdá. Neposílám tato varování, abych způsobil strach a paniku, ale spíše abych ukázal milosrdenství mým tvorům, protože varování jsou zamýšlena tak, abyste pochopili, že jsem jediný, kdo je vaším bezpečným místem. Jsem jediný, ke kterému byste se měli obrátit o radu. Umělé systémy tohoto světa vás nezajistí, ani nebudou chránit, protože mě neznají a jejich motivy jsou špatné.

Běda těm, kteří tato varování neberou vážně a vysmívají se vyvoleným, kteří byli vybráni, aby tyto zprávy poslali. Znám myšlenky a záměry všech srdcí a potrestám vás pomstou, která vám patří. Věřte ve mne jako svého Spasitele a Vykupitele a vyberte si, kde strávíte věčnost. Nejdříve hledejte mé království a spravedlnost a nechte mě postarat se o zbytek.

--- Toto jsem dostala 9. března, 2019. Slyšela jsem třikrát, "Destroyer přichází."

 

Zdroj: Behold I Come

 

https://iamcallingyounow.blogspot.com/

 

https://iamcallingyounow.blogspot.com/2019/03/urgent-prepare-do-not-wait-vision-of.html

 

 

 

Zobrazeno 434×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio