verše, zamyšlení, úvahy aneb co svěřím papíru

Matrix ochrany proti zlovolným duchům

22. 11. 2019 17:41
Rubrika: Modlitby

  Otče, přicházíme před Tebe v modlitbě, abychom Ti poděkovali, že Tvoje je Země a plnost její! Vstupujeme do Tvých bran s díkůvzdáním a do Tvých nádvoří s chválou. Chválíme Tě, protože jsi hoden cti, svatý a spravedliví a jsme Tebou úžasně stvořeni! Naléhavě žádáme ochranu Ježíšovi krve pro nás , naše obydlí, současného / budoucího manžela / manželku, naše vozidla, naše technologická zařízení, naše finance, pro vše co je nám v současné době poskytováno a co je pod naším správcovstvím. Modlíme se, aby Tvé nebeské vojsko, Tvoji andělé, střežili naše obydlí nahoře, dole, na všech stranách, vysoko do třetího nebe a do hlubin Země a chránili nás před každým dimenzionálním přístupovým bodem v Ježíšově jménu.

 

** Tento odstavec se má modlit za ty, kteří trpí disociací, mnohočetnými osobnostmi atd. ** (přikazujeme jakékoli naší alternující části, která by se pokusila vyjít ven z těla, nebo působila jakýmkoli způsobem uvnitř těla, aby sabotovala, vytvořila zmatek nebo zkázu, působila v tajné dohodě s nepřítelem (známým i neznámým, viditelným i neviditelným), aby byla okamžitě zadržena, izolována a uspána ve jménu Ježíš. Děkujeme Ti, Otče, za to, žes poslal své nebeské vojsko, anděle, aby tyto akce usnadnilo.)

 

  Ty jsi naše Útočiště a naše Pevnost, náš Bůh a v Tebe věříme. Děkujeme Ti ,že jsi kolem nás postavil živý plot ochrany a tak se k našemu obydlí nepřiblíží žádný mor. Předem Ti děkujeme, že každá kletba, kouzlo, obtěžování, zaklínadlo, zaříkávadlo, voodoo, čarodějnictví, formy kouzelnictví, temné umění nebo jiná forma ozbrojených démonických aktivit zaslaných proti nám, budou obráceny na hlavy nelidských odesílatelů sedmkrát, aby věděli, že Ježíš je Pán.

 

  Modlíme se, aby každý lidský duch, padlý andělský duch nebo jinak zlovolný duch, který se pokusí přijít proti nám nebo naší domácnosti, byl Tvým nebeským vojskem zatčen a nemohl více vstoupit na toto území. Modlíme se, aby byli eskortováni k Ježíši na soud, propíchnuti naskrz mnoha šípy a vyhnáni Tvým bleskem, aby věděli, že Ježíš je Pán.

 

  Zrušíme a učiníme bezmocnými všechny pokusy o komunikaci z mysli do mysli, manipulaci s myšlenkami a sny a všechny další formy psychického, telepatického a technologického vniknutí ve jménu Ježíš. V duchu ustavujeme substanci ochrany kolem sebe, naší rodiny, duchovní i přirozené, a naší oblasti, která brání a blokuje jakýkoli a každý útok technologií a fyzických vln všeho druhu, včetně zvuku, EMP, EMF, radiových vln, mikrovln, světelných vln, gama vln a všech ostatních forem vln.

 

  Prohlašujeme, že tento matrix funguje také jako filtrační systém pro jakékoli poškozené nebo kontaminované potraviny, nápoje, vzduch nebo plyny jakéhokoli druhu. Navíc tento matrix naplníme krví Ježíše a rozmístíme nebeské vojsko, abychom ho posílili. Prohlašujeme, že je účinný ve všech oblastech a dimenzích, minulosti, současnosti i budoucnosti, na věčnosti, na nebesích, na zemi, v moři - jsou to cesty a sídla a podzemí. Žádáme Tě, Otče, abys znovu spojil, obnovil a zmocnil se našich pradávných cest.

 

  Amen a amen



 Zdroj: Behold I Come

 https://iamcallingyounow.blogspot.com/2019/11/matrix-of-protection-against-malevolent.html


 

Zobrazeno 267×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio