verše, zamyšlení, úvahy aneb co svěřím papíru

Luz de María de Bonilla

Luz de Maria se narodila v Kostarice. Pochází z rodiny s hlubokými křesťanskými kořeny, ve kterých spolu se svými sourozenci vyrůstala obklopena atmosférou duchovnosti, s Eucharistií jako centrem  života rodiny. V současnosti žije v Argentině.
Během Svatého týdne v roce 1990 se setkala s Požehnanou Matkou, která jí oznámila fyzické zotavení z nemoci, jíž trpěla a zvláštním způsobem ji začala připravovat na setkání s jejím Božským Synem. Prožívala hluboké extáze v přítomnosti své rodiny a lidí shromážděných u ní k modlitbě. Během dalších let ji Ježíš a Blahoslavená Matka postupně formovali, aby se stala užitečným nástrojem Božského Mistra a dozrála k úkolu zvěstování Božího slova, které přijala, celému lidstvu. Nesla a nese spolu s Kristem kříž bolesti, která zcela reálně proniká jejím tělem a duší.
Poselství jsou adresována lidstvu pro duchovní růst a souvisí s událostmi ve světě, které přicházejí. Jsou stále více horlivými přáními přijímat lásku k Bohu, Jeho milosrdenství a Jeho spravedlnost. Obsahem zpráv je také obvinění z hříchů, které obklopují lidstvo a zabraňují dosažení úplného vykoupení všech lidí. Hlas Krista a Panny Marie nyní získává na síle a intenzitě, kvůli blízkosti událostí, kterým bude lidstvo čelit. V každém Božském povolání však převažuje Láska, milosrdenství a současně Božská spravedlnost...

 

Poselství z 10.2.2015

Naše Požehnaná Královna Marie

„Člověk opustí pravou víru přijetím ideologií, nebo zvyklostí, které ho povedou ke zlu. To bude kontrolovat jeho mysl využitím lží. Bude veden na cestu k jednomu univerzálnímu náboženství, jež nemilosrdní stoupenci Antikrista budou požadovat".

a z 4.6.2017

Naše Blahoslavená Královna Marie

„Bouře, která zmítá lidstvem, není nic jiného než představení se Antikrista a jeho následovníků před světem, aby vládl chaos. Současný stav lidstva prozrazuje blízkost jeho zlého tyrana. Nebuďte slepí. Probuďte se"!

 

...Jako Kristův nástroj jde stejnou cestou jako šel na Zemi On. Čelí pronásledování, pomluvám, nespravedlností od těch, kteří ve výzvy nevěří a snaží se její misi ukončit. Je doprovázena kněžími z mnoha zemí, ale Kristus jí řekl:„ Já jsem tvůj duchovní vůdce".
Její poslání v naprosté poslušnosti Kristu je být nástrojem Božské Pravdy, která oznamuje, aby Boží děti nadále bojovaly pro obrácení své a také svých bratří a sester. Aby rozpoznávaly a bojovaly se silou zla, které je obklopuje a rozhodly se pokračovat na cestě Spásy ve všech aspektech života. Božské slovo prostřednictvím Luz de Maria vyzývá lidstvo, aby dosáhlo jednoty všech, jako bratrů a sester, plněním prvního přikázání a jako ozvěna zde zaznívá Kristův hlas, aby Jeho Lid byl jedním.

 A na závěr ještě část naléhavého poselství Panny Marie:

 

21. LISTOPAD, 2017

  Zpráva Nejsvětější Panny Marie

Mé milované dceři Luz de Maríi

Milované děti Mého Neposkvrněného Srdce:

 Mír a láska mého syna jsou pro vás čerstvou vodou, která vás vede v neustálém duchovním obrození.

Přicházím k vám a přináším slova, která jsou Otcovou vůlí, aby se všichni mohli vrátit k pravé podstatě víry.

Jsou to Boží stvoření a jako takovým je jim umožněno znovu se zrodit v duchu, být dobrá stvoření, která odloží kostýmy starých mužů, jimiž se zdobí, aby je jejich bratři obdivovali.

Žijí ve světě, ale nejsou ze světa.

Oni nežijí, aby soutěžili na hmotné rovině ...

Nežijí, aby skryli znamení časů ze strachu ...

Oni nežijí, aby si položili otázku, co všechno Bůh dovoluje ...

Žijí sledováním, co dodržuje bratr, ale nevšímají si, kolik chyb mají, zakrývají je, aby pokračovali v hříchu.

Žijí polovinu duchovnosti, s prázdnými modlitbami a nesmyslnými písněmi, které se vůbec nedotýkají ducha…

 Nepřijímají má slova s ​​vážností, považují za chybné, že jsou a budou svědky změny, do které se již ponořili, a těch, které stále rostou jako vlny zuřivého moře. Tato generace žije změny nejvíce očekávané těmi, kdo se zastavili, aby vysledovali, jaká jsou znamení tohoto času a tak pronikly v podstatu těchto změn a oni se na ně dívají bez důležitosti.

Jemnost satana vstoupila do Církve mého Syna, aby se zdálo, že tato Církev je nadále mého Syna, aniž by mu byla zcela poslušná…

 V tomto okamžiku jsou mé děti kořistí těch, kteří zkreslují Slovo mého Syna uvnitř Jeho Církve, vedou lidi k tomu, aby se dopustili zneužívání a odhazování Božského Slova, o kterém se nesmí pohybovat a v němž se musí žít.

Člověk je připoután ke světskému, ke hmotě, ke společnosti, ke svému pohodlí a pohrdá voláním mého Syna, aby znovu přijal nový život. Říkala jsem vám, že jste povoláni ke svatosti a vy tak přestáváte činit, protože nevěříte silám, které Duch svatý vylévá na ty, kteří se stále snaží bojovat a být prázdnými nádobami pro Ducha svatého, aby je naplnil.

Důležitá je modlitba každého z vás, moje děti, ale ne opakující se modlitba, aniž byste prociťovaly slova v každé větě…

 

Volně přeloženo a zkráceno.

Zdroj:

Revelaciones Marianas, dostupné z: http://www.revelacionesmarianas.com/luzenglish.html

La Vos del Cielo, dostupné z: http://lavozdelcielo.info/messages-from-heaven.html

https://www.revelacionesmarianas.com/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=mensaje_de_la_santisima_virgen_maria_21_de_noviembre_del_2017&utm_term=2017-11-22

 

Zobrazeno 4898×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio